Telly sales script builder: un serviciu pentru centre de apeluri și scriptologi

Unlock business potential through effective first dataset management solutions.
Post Reply
sohanuzzaman54

Telly sales script builder: un serviciu pentru centre de apeluri și scriptologi

Post by sohanuzzaman54 »

Deci, acesta este un articol despre cum am creat un magazin online de scripturi și scripturi de vânzări cu un designer gratuit , precum și adevărul în capturi de ecran și cifre.

Împărțim articolul în X părți:

La un pas de a-ți pierde afacerea
Produs în cadrul unui produs
Scoaterea produsului din produs
SPA și SEO
Stiva tehnologică: de la cadre la hardware
Obiective intermediare

La un pas de a-ți pierde afacerea
Acum 2 ani și judecând după postarea Date Telegram de pe VK - 1 an și un ban:

... proiectul Sale Script Gift s-a încheiat. Designerul de scripturi de vânzări gratuite și-a pliat pânzele în decurs de o lună sau două și a murit, lăsând în urmă o imagine și instrucțiuni pentru implementarea unui VM.

Nu mi-aș fi concentrat atenția asupra acestui punct dacă nu ar fi fost faptul că în momentul în care serviciul a fost închis, aveam de la 60 la 80 de scripturi de vânzări de complexitate și volum diferite în contul nostru personal. Nu a existat nicio prevedere pentru exportul în Sale Script Gift - JSON simplu și înțelegerea că datele nu pot fi pierdute, altfel toată lumea va fi tristă.

Nici măcar nu este trist, dar foarte rău, pentru că după ce am evaluat costul serviciilor, ne-am dat brusc seama că nu ne putem permite plăți atât de regulate și, chiar dacă am putea, ar fi nerezonabil de scump. Pe de altă parte, o pierdere completă de date va presupune rambursări către clienți pentru termenele și proiectele nerespectate, ceea ce pentru noi va echivala cu închidere și procese, reputație deteriorată și recenzii negative.

În acel moment, nu exista altă cale de ieșire decât să ridicăm rapid ceva propriu și, în același timp, să convertim formatul de stocare a scripturilor existent în altul. Da, mai exista o opțiune de a ridica aceeași VM pe care băieții l-au lăsat în public, dar la acel moment aveam deja o infrastructură în PHP / MySQL și nu era deloc dorința de a începe implementarea ceva în Python / Java.

Prin eforturile eroice ale unei persoane, în 1 zi și 1 noapte, a fost creat cel mai groaznic din punct de vedere al confortului, dar salvator de vieți editor de scripturi de vânzări.

În câteva zile, echipa a transferat manual scripturile în noul format și pentru o vreme am răsuflat ușurați - platforma este a noastră, costurile sunt zero (omitem suportul și îmbunătățirile), nu există restricții, riscurile pierderea datelor este zero. Suntem în siguranță.
Post Reply