אתה יכול לקבל נתוני קשר של החברות התואמות את פרופיל הלידים האידיאלי שלך, עם מצב פיננסי מסוים, סיכון אשראי, מיקום בשוק או נוכחות דיגיטלית. כל מה שאתה צריך הוא לבחור קריטריונים שונים בהתאם לציפיות שלך או להשתמש באחד מפתרונות זרימת העבודה המשולבים שמספקת החברה. תכונות נתוני חברה מקיפים מסנני חיפוש מתקדמים פרטי התקשרות העשרת נתונים יכולות ייצוא תמחור זמין לפי בקשה, להתאמה אישית לפי מספר האזורים והתעשיות ודרישות אישיות אחרות. 16. סומו כלי לייצור לידים, Sumo דירוג: 4.
1 מתוך 5 כוכבים ב-G2 Sumo הוא אחד הכלים הפופולריים ביותר לרישום, בנייה ולכידת מיילים באתר שלך. לכלי יש גהבין היכן מבקרים לוחצים באתר שלך. ניתן להשתמש בכלי בחינם (עם מיתוג Sumo על חלונות קופצים וסרגל השיתוף החברתי). תכונות טפסי לכידת דואר אלקטרוני בונה רשימות ניתוח תנועה כלי שיתוף חברתי אפשרויות אי נתוני מספרי טלפון נייד מעודכנים 2024 נטגרציה תמחור תוכניות חינם בתשלום מתחילות ב-$49 לחודש 17. ConvertPlus כלים ליצירת לידים, ConvertPlus דירוג: 4.
8 מתוך 5 כוכבים ב- G2 ConvertPlus הוא כלי נוסף להצגת טפסים קופצים באתר האינטרנט שלך. עם זאת, במקום פתרון SaaS, הכלי הזה מוצע כתוסף וורדפרס. יש לו הרבה מאותן תכונות כמו Sumo, כולל חלונות קופצים מתוזמנים, אחוז חלונות קופצים גוללים בדף, חלונות קופצים יציאה וכו'. זה יכול להיות כלי טוב לחברות המשתמשות בוורדפרס שאינן יכולות להשקיע בכלי SaaS חודשי . תכונות טפסי הצטרפות רב-תכליתיים אפשרויות מיקוד מתקדמות התאמה אישית ותבניות שילובי שיווק בדוא"ל בדיקת A/B תמחור שיטות זיהוי מבקרים כמו Google Analytics ונתוני טפסים אינן יעילות איך אני יכול לעקוב אחר מי שמבקר באתר שלי - ומה הם עושים כשהם מגיעים לשם האם אתרים יכולים לראות מי מבקר בהם ועדיין לציית לחוקי הגנת מידע? כיצד לדעת מי מבקר באתר שלך עוזר למכירות כיצד לדעת מי מבקר באתר שלך עוזרת לצוותי שיווק מחשבות אחרונות על מציאת מי מבקר באתר שלך לַחֲלוֹק מה אם אגיד לך שיש דרך יעילה לענות על השאלה "מי מבקר באתר שלי?" וזה לא רק מסתכל על מי מילא טופס מוביל או אהב את הפוסט שלך במדיה החברתית.
ם אפשרות לסרגל שיתוף חברתי צף באתר שלך ומפות חום כדי ל
-