Departamenti i Natyralizimit dhe Rezidencës Dubai (DNRD) kujdeset për lejet e hyrjes, vizat e vizitave, vizat e qëndrimit, etj për të hyrë dhe jetuar në Emiratet e Bashkuara Arabe nëse hyni përmes Dubait. DNRD referohet gjithashtu si Departamenti i Emigracionit në Dubai ose Departamenti i Natyralizimit dhe Rezidencës në Dubai. Emiratet e tjera kanë zyra të ngjashme. Ata donin të promovonin ngjarje duke përdorur reklama në Instagram dhe media sociale.
Sfondi:
DNRD dëshironte të promovonte stacionin e saj të portës inteligjente për më shumë se 1 javë në Mercato Mall Dubai. 1 javë para ngjarjes dhe ata donin të arrinin numrin maksimal të përdoruesve që jetojnë Të dhënat e telemarketingut në Dubai që do të vizitojnë stacionin. Ata ishin shumë të qartë në kërkesën e tyre për të përdorur marketingun e mediave sociale për të promovuar promovimin 10-ditor të shërbimit të ri. Buxheti ishte i kufizuar dhe donin të merrnin maksimumin. Ata iu afruan Leads Dubai pikërisht në kohë për të promovuar ngjarjen e tyre duke përdorur reklamat në Instagram për të arritur shpejt njerëzit e duhur.
Objektivi i reklamave në Instagram:
Rritni ndërgjegjësimin dhe merrni më shumë shikueshmëri dhe shtrirje për të promovuar stacionin e tyre inteligjent të portës përmes marketingut të mediave sociale. Më poshtë është një mostër reklamash nga reklamat në Instagram
ngjarje duke përdorur Instagram Ads Emiratet e Bashkuara Arabe
Ngjarjet duke përdorur reklamat në Instagram – Strategjia dhe Qasja:
Kjo ishte një fushatë e plotë vetëm në Instagram dhe audienca e synuar ishin banorët në Dubai.
Lidhë profilet e Facebook dhe Instagram për të shfaqur reklama përmes menaxherit të reklamave
Ne krijuam grupe të veçanta reklamash në anglisht dhe arabisht për t'u shfaqur përdoruesve reklamat përkatëse në gjuhë.
U përdorën opsione të ndryshme ofertimi, kryesisht Impressions dhe arritje unike për të maksimizuar mbulimin
U krijuan gjithashtu fushata "Click to Action" si shkarkimet e aplikacioneve dhe vizitat e faqes në internet
DNRD promovon ngjarjet e saj duke përdorur reklamat në Instagram
-