Przełomu nie było od razu – nie mieliśmy czasu na regenerację, więc zaczęliśmy udoskonalać konstruktora wewnątrz platformy i zobaczyć, jak na to wszystko zareagowali klienci, liderzy zespołów sprzedażowych i sami operatorzy. Do czerwca-lipca 2019 pracowaliśmy nad wycinaniem i wycinaniem zarówno Platformy Deep Sales jak i projektanta skryptów sprzedażowych.
Kiedy nabrałem już sił i motywacji, postanowiłem przyjrzeć się konkurencji, aby ocenić nasze możliwości i adekwatność – na moim kanale YouTube pojawiła się seria filmów , w których porównuję i próbuję zrozumieć wszystkich projektantów, których spotkałem.
Po samej serii klipów wideo pojawia się tabela Dados de números de telefone celular atualizados em 2024 porównawcza z najciekawszymi konkurentami .
Zmierzaliśmy we właściwym kierunku i przeszliśmy już przez część trudności, których doświadczyli niektórzy konkurenci.
Łatwiej było usunąć konstruktor z DSP jako osobny projekt z prostego powodu, że cały frontend w Deep Sales Platform i Telly jest zbudowany na Vue + Vuetify w oparciu o komponenty, co oznaczało, że skróciliśmy czas publikacji gotowe rozwiązanie do minimum.
W tym wszystkim naprawdę czegoś nam brakowało... Wypuszczenie samego projektanta było zbyt proste i nie wniosło żadnej wartości dodanej dla użytkowników.
Zaczęliśmy szturmować i wspominać wszystkie „bóle”, które przydarzyły nam się przez ostatnie 3-4 lata i… znaleźliśmy jeden (jak się ostatecznie okazało, jeden ból pociągnął za sobą drugi!) – wziąć sklep ze skryptami stronie publicznej i przydziel mu główną rolę, a projektantowi skryptów sprzedażowych przydziel rolę drugorzędną, jako narzędzie pomocnicze.
Czy to zadziałało? Jeszcze nie wiemy, testujemy.
Czas przyjrzeć się samemu edytorowi. Rejestracja jednym kliknięciem.
Od razu ostrzegam tych, którzy za 2-3 miesiące przeczytają ten artykuł – planujemy aktualizację interfejsu konta osobistego, ale nie zmieni się to na tyle, abyście go nie rozpoznali.
Domyślnie będziesz miał pusty ekran, ale na razie mam tam jeden skrypt sprzedażowy:
Wyjmowanie produktu z produktu
-